Over 2theworld.nl

2theworld.nl is het reisblog voor als je van avontuurlijke reizen houdt. Wij zijn Jasper en Marjon, en trekken er graag op uit. We schrijven over onze reiservaringen in binnen- en buitenland. Als het even kan gaan we ergens te voet heen, maar soms ook per fiets, kano of met de auto. Maar dat laatste proberen we echt zoveel mogelijk te beperken. Lopen is gewoon de beste manier om een land te ervaren en contact te krijgen met de lokale bevolking.

Op 2theworld.nl lees je onder andere over onze ervaringen op de Te Araroa (3.000 kilometer te voet door Nieuw-Zeeland), Laugavegur (lopend door de lavavelden in IJsland), Kungsleden (een week lang wandelen door Zweeds lapland) en verschillende wandelingen in Nederland.

Het ontstaan van 2theworld.nl

2theworld.nl is ontstaan toen Jasper in 2007 een aantal maanden in Windhoek, Namibië woonde. Om het thuisfront op de hoogte te houden, is hij een blog begonnen. Uiteindelijk vond hij het veel te leuk om zijn ervaringen te delen en dus is het reisblog van toen geworden tot wat het nu is: een blog over avontuurlijke reizen met een focus op wandelen!

Vragen of opmerkingen?

Het je vragen en/of opmerkingen of wil je met ons samenwerken? Stuur dan een mailtje naar hallo@2theworld.nl. Hierbij willen we wel alvast vermelden dat we alleen content plaatsen waar we volledig achter staan en die we zelf schrijven en dat we niet ingaan op linkruil verzoeken, dat voorkomt misschien een hoop teleurstellingen.