2theworld.nl
English

Over 2theworld.nl

2theworld.nl schrijft over reizen. Te voet, per fiets of met de auto zijn we altijd op zoek naar de beste plekjes. Vandaar ook onze slogan 'finding better places'. Niet dat wij het in Nederland niet naar onze zin hebben: Nederland is een prachtig land en wij vinden het een voorrecht om in Nederland te zijn geboren. Toch zijn er ook wel een paar minpunten te noemen: Nederland heeft geen bergen, helderblauw zeewater, koraal, regenwoud, etc. Kortom, genoeg plekjes die niet hier, maar elders gezocht moeten worden. Wij gaan daarom op zoek naar deze plekken. Voor ons, maar ook voor jou!

Wie wij zijn?

2theworld.nl is het persoonlijke reisblog van Jasper en Marjon.

Jasper is in 2006 begonnen met 2theworld.nl. In eerte instantie als reisblog om gedurende de 6 maanden dat hij in Windhoek, Namibië verbleef, het thuisfront op de hoogte te kunnen houden van al zijn activiteiten. Bij terugkomst vond hij het zonde om zijn kennis en ervaring die hij had opgedaan tijdens zijn reizen in zuidelijk Afrika 'weg te gooien'. Daarop besloot hij zijn reisblog om te zetten naar een website met reisinformatie. Deze vroege voorloper van het huidige 2theworld, is ietwat uit de hand gelopen, maar heeft er wel voor gezorgd dat 2theworld is geworden wat het nu is: een plek voor informatie voor en door reizigers!

Sinds het moment dat Jasper en Marjon elkaar kennen is Marjon ook besmet met het reisvirus. Hoewel, eigenlijk was ze dat al. Immers reis je niet per trein van Moskou naar Beijing als je niet van reizen houdt. We kunnen daarom beter zeggen dat Marjon ook besmet is met het 2theworld-virus.

Samenwerking

Bent u op zoek naar een frisse blik op uw bestemming en/of merk, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als reisblog schrijven we originele en eerlijke verhalen en verzorgen we bijpassend beeld van uw bestemming en/of merk. Door onze ervaring te delen via social media, inspireren we anderen in het vinden van hun droomplekken. Ons avontuur is daardoor uw avontuur.

Interesse om met ons samen te werken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.